Selecteer Land en Taal

Visie en Beleid

De CE Services Group is een toonaangevende service organisatie binnen de Benelux op het gebied van elektrische apparaten, zoals televisies, monitoren, audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur, computers, en tevens technische installaties zoals warmtepompen en airconditioning. Wij komen bij klanten thuis alwaar we apparaten ophalen, omruilen, repareren, onderhouden of installeren en gebruiksgereed opleveren.  In onze werkplaats worden dagelijks honderden retourgoederen van verschillende merken en soorten afgehandeld. Afhankelijk van de afspraken met onze klanten, geldt voor ieder product weer een andere service-procedure: RMA: omruiling of credit, reparatie, vernietiging, retour fabrikant, etc.

Missie

Het volledig ontzorgen van onze klanten door middel van serviceverlening van hoge kwaliteit. 

Beleid

Eén van onze belangrijkste kernwaarde is dat wij multi brand, multi product, multi customer zijn. Het geeft aan dat CE Services Group service wil verlenen aan iedereen, voor elk elektronica product, ongeacht welk merk. Hierdoor kunnen wij ons onafhankelijk en objectief opstellen en onze karakteristieken verder uitdragen: Loyaliteit, Respect, Transparantie, Betrouwbaarheid. 

Milieu en Klimaat

Om onze planeet leefbaar te houden voor toekomstige generaties is het zinvol, zo niet noodzakelijk om mee te helpen aan een verbetering van het milieu en het klimaat. CE Services Group vindt het belangrijk dat zij ook "haar steentje" bijdraagt aan milieu- en klimaatverbetering. CE Services Group en haar business units biedt tal van diensten die bijdragen aan vermindering van afvalstromen, besparing van kostbare grondstoffen, en die de CO2 uitstoot helpen verminderen. Hoe tegenstrijdig dit ook mag lijken, is werken aan milieu - en klimaatverbetering ook beter voor de portemonnee. Door gebruik te maken van energiezuinige systemen, kan bijvoorbeeld bespaard worden op gas- en elektriciteit, maar  ook het scheiden van afval, verzamelen van oud papier en het gebruiken van recycling producten kan al een klein beetje helpen.